Контраст
Шрифт

У Міжнародному центрі інструктори США продовжують проведення курсів з розвитку системи колективної підготовки у Нацгвардії

clock
17.05.2021 14:03

У Міжнародному міжвідомчому багатопрофільному центрі підготовки підрозділів, що в селі Старе на Київщині, інструктори Сполучених Штатів Америки продовжили свою роботу.

Співпраця з американськими колегами відбувається в рамках реалізації проєкту «Удосконалення можливостей підготовки підрозділів Національної гвардії України» (LOE5), що фінансується Глобальним резервним фондом безпеки (GSCF) через Міністерство оборони США.

До курсу «Управління підготовкою підрозділів» цього разу долучились офіцери Головного управління, заступники начальників територіальних управлінь і командирів військових частин Національної гвардії та офіцери з планування бойової та службової підготовки.

У ході занять слухачі курсу будуть вивчати системний підхід у колективній підготовці наших міжнародних партнерів для того, щоб згодом адаптувати ці підходи в системі підготовки у підпорядкованих підрозділах Національної гвардії.

За словами американських колег зміст цих курсів допоможе визначити порядок організації системи підготовки і системи управління нею в Національній гвардії України, а також сприятиме розвитку діяльності навчального центру. 

Нагадаємо, що проєктом LOE5 передбачено не лише проведення навчальних заходів (курсів) з метою розвитку системи колективної підготовки у Нацгвардії, а й розбудову інфраструктури Міжнародного міжвідомчого багатопрофільного центру підготовки підрозділів НГУ (за співфінансування Національної гвардії України).  

 Відділення інформації та комунікації Міжнародного центру НГУ

Схожі матеріали
Діяльність