У Львові гвардійці затримали ймовірного педофіла

clock
22.12.2021 09:09

Вчора, 21 грудня, близько 20:00 години наряд військової частини 4114 Національної гвардії України затримав громадянина, який намагався вчинити розпусні дії щодо учениці однієї з львівських шкіл. 

Зловмисника затримали на вулиці Кульпарківська, 95. За словами гвардійців, чоловік підпадав під орієнтування поліції. На місце викликали працівників поліції. 

Затриманим виявився раніше неодноразово судимий 50-річний мешканець Києва. 

Нагадаємо, 14 грудня до відділу поліції надійшла заява від громадянки, матері 7-річної учениці другого класу однієї з львівських шкіл. Вона повідомила, що невідомий чоловік зайшов у шкільний туалет, коли там перебувала її донька. Представившись лікарем, під приводом огляду, намагався вчинити щодо дитини розпусні дії. Аналогічний випадок стався 20 грудня, в іншому навчалному закладі. 

Невдовзі слідчі повідомлять чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого. Досудове розслідування триває.

2 Галицька бригада Національної гвардії України

Схожі матеріали