Контраст
Шрифт

У Києві тривають заходи з протидії нелегальній міграції

clock
02.07.2021 11:54

На одному з найбільших ринків столиці Міграційною службою викрито чергову групу незаконних мігрантів: іноземці сплатять штрафи і муситимуть покинути територію України.

З метою виявлення і притягнення до відповідальності іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території України, працівники Управління міграційного контролю, протидії нелегальній міграції та реадмісії Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області об’єднують зусилля з правоохоронними органами. Так, 2 липня 2021 року відбулося відпрацювання овочевих і промислових ринків у Деснянському районі столиці, під час якого були виявлені іноземці, що знаходяться на території України без необхідних документів або з порушенням термінів перебування.

У результаті відносно 6-ти іноземців прийняті рішення про примусове повернення в країну походження, тобто їх зобов’язано у місячний термін покинути територію України. 14 порушників міграційного законодавства понесуть адміністративну відповідальність за ч. 1 ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України» і сплатять штрафи. Ще одну особу без документів поміщено до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства для ідентифікації.

Наразі активно продовжується робота з протидії нелегальній міграції в Києві та області. Нагадуємо, що перебування іноземців та осіб без громадянства на території України можливе виключно за умови дотримання міграційного законодавства нашої держави.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області

Схожі матеріали
Діяльність