Контраст
Шрифт

У Києві розпочався чемпіонат Національної гвардії України з футзалу

clock
09.09.2021 10:58

Протягом чотирьох днів представники 17 команд різних військових частин НГУ з усієї країни приїхали до столиці, аби поборотися за першість на чемпіонаті Нацгвардії з футзалу.

На урочистому відкритті до учасників звернувся тимчасово виконуючий обов’язків заступника командувача Національної гвардії України полковник Костянтин Плетко:

«Від імені командування Національної гвардії України вітаю Вас з відкриттям чемпіонату Національної гвардії України з футзалу. Національна гвардія України є силовою структурою, яка бере активну участь у популяризації здорового способу життя. Завдяки футзалу військовослужбовці об’єднуються у нові колективи, що значно сприяє їх психологічному відновленню. Футзал об’єднує та загартовує, футзал робить нас сильнішими, а це саме те, що потрібно для успішного виконання службово-бойових завдань за призначенням. Бажаю учасникам змагань яскравої та чесної гри і нехай переможе найсильніша команда!»

Змагання проходитимуть з 8 по 11 вересня на стадіоні імені Баннікова, де гвардійці змагатимуться за звання чемпіонів у чотирьох групах від оперативно-територіальних об’єднань та частин прямого підпорядкування.

«Ми дуже наполегливо тренувались перед цими змаганнями. Перед нами сильні команди, у яких прекрасні футболісти зі своїм стилем гри. Кожен з гравців нашої збірної команди буде боротись для здобуття спільної перемоги. Я бажаю кожному гравцю отримати велике задоволення від цієї гри», – зазначив капітан збірної команди Північного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України старшина Станіслав Донцул.

Вже через кілька днів відбудеться фінал чемпіонату з футзалу, де після запеклої боротьби найкращі команди отримають кубки, медалі та цінні подарунки.

Відділення інформації та комунікації Північного Київського ТУ

Схожі матеріали
Діяльність