Контраст
Шрифт

Тижневий звіт роботи КПВВ у районі проведення ООС

clock
01.05.2021 12:42

За рішенням Командувача операції Об’єднаних сил усі КПВВ відкриті для пропуску через лінію розмежування.
Контрольні пункти функціонують щоденно з 08.00 до 16.00.

Однак, рух у більшості гуманітарних дорожніх коридорах заблоковано з боку тимчасово окупованої території України. З семи відкритих КПВВ повноцінний пропуск здійснюється лише в «Станиці Луганській». Навпроти КПВВ «Новотроїцьке» окупанти розблоковують рух двічі на тиждень – у понеділок та п’ятницю.

У контрольному пункті «Станиця Луганська» пасажиропотік у порівнянні з минулим тижнем зменшився на 10%. Зафіксовано зменшення інтенсивності руху громадян в бік контрольованої території. Загалом за тиждень через цей дорожній коридор на тимчасово окуповану територію України прослідувало 6 430 осіб, а на контрольовану територію – 5 503 осіб.

У КПВВ «Новотроїцьке» лінію розмежування перетнули 218 громадян та 55 транспортних засобів до тимчасово окупованої частини Донеччини, водночас, 155 громадян та 46 транспортних засобів проїхали на підконтрольну українській владі територію.

Крім того, російські найманці не допустили на тимчасово окуповану територію України 17 громадян, прикордонники забезпечили їх повернення на контрольовану територію.

Схожі матеріали
Діяльність