Контраст
Шрифт

Столичні спецпризначенці затримали чоловіка, який тримав у заручниках жінку

clock
07.06.2021 09:28

Зловмисник проник до квартири та почав  погрожувати ножем власниці помешкання. Завдяки професійно проведеним перемовинам бійцями КОРДу протиправні дії чоловіка вчасно припинено. За скоєне йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Вчора близько 23:00 до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Лісківській, що у Деснянському районі, до квартири на дев’ятому поверсі через вікно проник чоловік та тримає у заручниках її власницю. На вказану  адресу терміново прибули наряди патрульної поліції, слідчо-оперативні групи територіального і Головного управлінь поліції, а також спецпризначенці КОРДу.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловік розбив вікно у квартирі та проник всередину. Виявивши у помешканні жінку, схопив зі столу ніж та почав їй погрожувати. Потерпіла встигла зателефонувати подрузі, яка викликала поліцію.

Прибувши за адресою, бійці КОРДу провели перемовини зі зловмисником, у результаті чого він відчинив двері та відпустив жінку. З потерпілою працювали психологи та оглянули медики, а 68-річного киянина правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчі Деснянського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Поліцейські готують фігуранту повідомлення про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Схожі матеріали
Діяльність