Станом на 12:00 з початку голосування поліція Херсонщини отримала 4 повідомлення щодо можливих порушень виборчого законодавства

clock
31.10.2021 12:23

Наразі тривають необхідні перевірки. Зокрема, в підрозділ поліції з обслуговування адміністративної території Новокаховської міської ради надійшло повідомлення про можливе порушення виборчого законодавства представником однієї з дільничних виборчих комісій.

Також в журнал Єдиного обліку внесена інформація щодо неналежного оформлення виборчої дільниці на території Каховської територіальної громади. А працівники Бериславського районного відділу поліції наразі перевіряють інформацію щодо можливого порушення видачі виборчих бюлетенів. Аналогічне повідомлення надійшло і в територіальний підрозділ поліції в смт Велика Лепетиха.

Нагадаємо, сьогодні, 31 жовтня, на Херсонщині відбуваються проміжні вибори в народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №184. Працівники поліції працюють в посиленому режимі. На кожній виборчій дільниці за дотриманням публічного порядку та карантинних обмежень спостерігають по двоє поліцейських. Працівники кінологічної та вибухотехнічної служб обласного главку поліції перевіряють підозрілі та покинуті біля дільниць транспортні засоби. Також поліція забезпечує безпеку громадян і публічний порядок на вулицях населених пунктів і автошляхах.

    

Відділ комунікації поліції Херсонської області

 

Схожі матеріали