Рятувальники відбувають на схід для надання допомоги у відновленні інфраструктури міст і населених пунктів

clock
30.03.2021 10:35

Особовий склад Управління ДСНС у Херсонській області та Головного управління ДСНС у Рівненській області відправилися на схід країни, щоб доєднатися до колег із інших областей України для надання допомоги по відновленню пошкоджених через бойові дії житлових будинків у Донецькій області.

Постійний страх за власне життя та життя рідних, невпинне очікування чергових обстрілів, неможливість вплинути на ситуацію – мешканцям прифронтових населених пунктів на Донеччині годі й заздрити. Вони живуть у надскладних умовах, щодня долаючи страх та борючись зі стресом. До цього додаються ще й матеріальні проблеми – численні вибухи пошкодили чи не кожний будинок у прифронтовій зоні. Більшість власників житлових будівель не мають можливості самостійно здійснити ремонт. На допомогу їм прийшли рятувальники ДСНС.

Проводжаючи своїх співробітників, начальник обласного відомства ДСНС Херсонщини Андрій Павленко звернув особливу увагу на підготовку рятувальників до виконання завдань за призначенням і побажав гідно виконувати свої обов’язки.

Надзвичайникам доводиться працювати у надскладних умовах, із ризиком для власного життя, адже населені пункти розташовані у безпосередній близькості до лінії розмежування.

За матеріалами ДСНС

wETdnWkAmW5YMcKcV8G60vx4vB3tb7oMJ6ADt5XX.jpeg

Схожі матеріали