Контраст
Шрифт

Протягом тижня поліцейські Києва здійснили понад 3000 перевірок суб’єктів господарювання з метою контролю за дотриманням карантину

clock
12.04.2021 10:53

Посилені мобільні групи правоохоронців продовжують превентивну роботу у цьому напрямку, аби стежити за виконанням карантинних обмежень на території столиці.


Нагадаємо, що впродовж останнього тижня працівники підрозділів столичної поліції спільно із працівниками Муніципальної охорони та військовослужбовцями Національної гвардії посилили контроль за дотриманням громадянами та суб’єктами господарської діяльності карантину.


У зв’язку з цим правоохоронці також здійснюють перевірки наявності спецперепусток у пасажирів, які заходять у громадський транспорт та дотримання ними протиепідемічних обмежень.


За останній тиждень поліцейські перевірили 3565 об’єктів. У результаті на юридичних осіб складено 160 адміністративних протоколів за ч. 1 ст. 44-3 (Порушення правил карантину) Кодексу України про адміністративні правопорушення. На фізичних осіб складено 976 постанов за ч. 2 ст. 44-3 КУпАП.


Закликаємо громадян та власників суб’єктів господарської діяльності не порушувати встановленні карантинні обмеження. Пам’ятайте, що перемога над пандемією залежить від кожного з нас.

Відділ комунікації поліції Києва

Схожі матеріали
Діяльність