Контраст
Шрифт

Представники Консультативної місії ЄС передали поліції Луганщини 14 позашляховиків

clock
15.09.2021 14:34

Сьогодні, 15 вересня, керівник операційного департаменту КМЄС Удо Моллер разом зі своїми колегами мобільного підрозділу EUAM вручили луганським поліцейським ключі від 14 позашляховиків «Nissan Patrol», «Nissan Pathfinder» та «Mercedes-Benz Vito».

"Ми, з колегами, під час першого візиту до Сєвєродонецька, який відбувся у липні цього року, провели багато ознайомчих та тематичних зустрічей з силовими структурами, організаціями громадянського суспільства та військово-цивільними адміністраціями Луганської області. Під час зустрічей ми були вражені обсягом викликів, які постають перед вами під час несення служби. Тому, сьогоднішня місія щодо передачі вам позашляховиків для нас дуже приємна та відповідальна. Ми продовжимо свою роботу з метою подальшої співпраці та розвитку проєктів співробітництва", - сказав Удо Моллер.

На заході міжнародну делегацію представили: Ове Петерсон (Швеція), Вінсент Хогхней (Ірландія), Данут-Міхай Даніла ( Румунія), Юрій Гладун, Сергій Гривняк, Олена Горєва та Альона Ісакова.

Наприкінці заходу, старший експерт з питань загальної правоохоронної діяльності Юрій Гладун наголосив, що правоохоронці служать для того, щоб кожен громадянин відчував себе у безпеці, бо всі ми заслуговуємо, щоб в нашій країні жилося краще. Завдяки європейським партнерам ми робимо все для того, щоб наша Україна процвітала.

Відділ комунікації поліції Луганської області 

Схожі матеріали
Діяльність