Контраст
Шрифт

Правоохоронці взяли під охорону Куликове поле та Соборну площу

clock
02.05.2021 09:23

Зазначену територію перевірили поліцейські-вибухотехніки на наявність небезпечних предметів. На Куликовому полі з боку Італійського бульвару та на перетині вулиць Канатної й Пироговської встановили так звані фільтраційні пункти. Довкола обох площ обмежено рух транспорту.

Увесь комплекс превентивних дій, що проводять правоохоронці, обумовлений метою не допустити порушень публічного порядку та загрози безпеці людей під час заходів з нагоди вшанування пам’яті загиблих 2 травня 2014 року, які невдовзі розпочнуться в центральній частині міста.

Нагадуємо про дію карантинних правил, затверджених постановою № 1236 Кабінету Міністрів України, та заборону використання символіки комуністичного, націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів та георгіївських (гвардійських) стрічок. Будьте законослухняними і не нехтуйте власною безпекою. 

Нагадаємо, перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий заявив, що в Одесі очікується проведення великої кількості масових заходів. Завдання правоохоронців - не допустити провокацій, а також забезпечити дотримання усіх карантинних вимог

 

 

 
Відділ комунікації поліції Одеської області

 

Схожі матеріали
Діяльність