«Посилення українсько-білоруської ділянки державного кордону України відбувається без послаблення сил в районі проведення ООС» – Микола Балан

clock
01.12.2021 13:18

Про це, 30 листопада, заявив командувач Національної гвардії України генерал-полковник Микола Балан, під час об’єднаних тактико-спеціальних навчань на Волині у межах спеціальної прикордонної операції «Полісся» з посилення охорони та захисту українсько-білоруської ділянки державного кордону України.

«Національна гвардія України має достатньо сил і засобів аби виконувати ці завдання! Ми використовуємо лише резерви, які не залучені до виконання завдань на східних рубежах держави», – зазначив командувач НГУ.
Водночас командувач НГУ подякував керівництву Волинської області за співпрацю, яка позитивно впливає на виконання завдань підрозділами системи МВС щодо забезпечення охорони державного кордону, зокрема, Національної гвардії України.

Нагадаємо, 23 листопада, на кордоні з Республікою Білорусь розпочалася спільна спеціальна прикордонна операція «Полісся». Координується вона Державною прикордонною службою України та проводиться спільно з силами Національної гвардії, Національної поліції, ЗСУ та іншими залученими резервами.


Пресслужба НГУ

Схожі матеріали