Контраст
Шрифт

Поліцію Чернівецької області очолив Руслан Дударець

clock
01.09.2021 15:42

Наказом Національної поліції України начальником Головного управління НПУ в Чернівецькій області призначено полковника поліції Руслана Миколайовича Дударця. Сьогодні, 1 вересня, перший заступник Голови Національної поліції України – начальник кримінальної поліції Михайло Кузнєцов представив особовому складу нового керівника.

Представлення відбулося за участі голів Чернівецької облдержадміністрації та обласної ради, а також керівників правоохоронних структур області.

Генерал поліції третього рангу Михайло Кузнєцов охарактеризував новопризначеного керівника як досвідченого правоохоронця, який з 1996 року сумлінно стоїть на варті спокою громадян та інтересів держави.

«Основне завдання поліції – підвищувати довіру населення та захищати громадян від протиправних посягань. За рівнем довіри населення поліція Буковини перебуває на лідируючих позиціях. Впевнений, що новий керівник Руслан Дударець і особовий склад поліції Чернівецької області й надалі будуть тримати цей високий показник. Кожен громадянин має бути впевнений: звернувшись до поліцейського, він обов’язково отримає захист», – наголосив перший заступник Голови НПУ.

Голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук і голова обласної ради Олексій Бойко привітали Руслана Дударця з призначенням та запевнили у повній взаємодії заради спільної мети – безпеки громадян і домінування Закону на території Буковини.

Новопризначений начальник ГУНП подякував усім за довіру й підкреслив, що правоохоронна система Буковини славиться високопрофесійними співробітниками, завдяки яким оперативна ситуація є повністю контрольованою.

«Довіра громадян – основний критерій оцінки нашої роботи. Ми й надалі будемо його лише покращувати, тісно співпрацювати з усіма правоохоронними органами, щоб забезпечувати спокій і громадський порядок на території області», – зазначив Руслан Дударець.

Для довідки:

Полковник поліції Руслан Миколайович Дударець є уродженцем Київської області.

Закінчив Національну академію внутрішніх справ України та магістратуру Академії управління МВС. Кандидат юридичних наук за спеціальністю «Правознавство».

Службу в правоохоронних органах розпочав у 2000 році на посаді слідчого Баришевського РВ ГУМВС України в Київській області. Згодом працював старшим слідчим в особливо важливих справах слідчого управління ГУМВС України в Київській області.

З 2008 року очолив відділення розслідування економічних злочинів слідчої частини слідчого управління ГУМВС України в Київській області.

У 2011 році призначений начальником відділу розслідування злочинів у сфері господарської діяльності слідчого управління ГУМВС України в Київській області.

З червня 2012 року почав працювати в Головному слідчому управлінні МВС України на посаді старшого слідчого в особливо важливих справах 1 відділу управління контролю за розслідуванням особливо важливих справ.

У жовтні 2012 року призначений заступником начальника управління контролю за розслідуванням особливо важливих справ – начальником 1 відділу Головного слідчого управління МВС України.

У 2014 році очолив 1 відділ управління з організації розслідування злочинів у сфері господарської діяльності Головного слідчого управління МВС України.

З травня 2015 року – заступник начальника управління з організації досудового розслідування – начальник 2 відділу Головного слідчого управління МВС України.

У листопаді 2015 року обійняв посаду заступника начальника Головного слідчого управління – начальника управління Національної поліції України.

З 1 вересня 2021 року очолює Головне управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

Схожі матеріали
Діяльність