Контраст
Шрифт

Поліція затримала водія, який скоїв смертельну ДТП у Харкові

clock
27.10.2021 08:13

За фактом події слідчі відкрили кримінальне провадження. В результаті ДТП загинув 58-річний кермувальник автомобіля Шевроле. Троє пасажирів "Infiniti" наразі перебувають в реанімаційному відділенні лікарні.  

Автопригода сталася  26 жовтня 2021 року близько 20:40 в районі перехрестя вулиць Гагаріна та Одеської. 16-річний водій "Infiniti" намагався перетнути перехрестя на червоний сигнал світлофора та зіткнувся із машиною "Chevrolet". Внаслідок аварії 58-річний водій "Chevrolet" загинув на місці, троє пасажирів "Infiniti" – двоє чоловіків 19 років та 16-річна дівчина з тяжкими травмами доставлені до лікарні.

Водії обох транспортних засобів ознак алкогольного сп’яніння не мають.

Здійснюється комплекс усіх необхідних заходів для встановлення обставин автопригоди, відпрацьовуються записи з камер відеоспостереження. Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Водій "Infiniti" затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відповідно до санкції статті йому загрожує до 8 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Слідчі дії тривають.

Відділ комунікації поліції Харківської області
 

Схожі матеріали
Діяльність