Поліцейські з Прикарпаття врятували дитину, яка ледь не втопилася

clock
24.10.2021 15:03

Поліцейські, перебуваючи поза службою у Києві, почули дитячий крик, який лунав з озера. Чоловіки кинулись на допомогу. Один із правоохоронців, не гаючи ні з хвилини, стрибнув у воду та витягнув дівчинку на берег. 

23 жовтня близько 17 години після навчальних занять, сержант поліції, поліцейський взводу охорони об'єктів та публічної безпеки роти Управління поліції охорони в Івано-Франківській області Ігор Павчак спільно зі старшим лейтенантом поліції старшим  інспектором ювенальної превенції Коломийського районного відділу поліції Володимиром Бабаком  прогулювались  парком "Перемога", що у Дніпровському районі міста Києва та побачили, як маленька дівчинка тоне в озері. 

Ігор Павчак одразу ж стрибнув у воду. Допливши до наляканої дитини, чоловік виштовхав дівчинку до берега, де  чекав їх Володимир Бабак, який допоміг дитині та товаришу вибратись з води.

Як виявилося пізніше, дівчинка відбігла від батьків та скотилась у воду. Уже  через декілька хвилин прибігли батьки, які забрали налякану дитину додому.

Завдяки чітким та професійним діям працівників поліції Івано-Франківщини за лічені хвилини вдалося врятувати життя маленької дитини.

 

Сектор комунікації

поліції Івано-Франківщини

 

Схожі матеріали