Поліцейські встановили осіб, які пошкодили світлини на меморіальній Стіні у Чернівцях

clock
01.11.2021 13:46

Розбиті портрети загиблих учасників бойових дій викликали обурення буковинців і активне обговорення інциденту в ЗМІ та соцмережах. Співробітники Чернівецького районного управління поліції оперативно з’ясували всі обставини події та встановили, що пошкодження світлин Героїв є наслідком дитячої необережності.

30 жовтня до поліції надійшло повідомлення про те, що на Стіні пам’яті Героїв Небесної Сотні та АТО/ООС у Чернівцях розбито два портрети загиблих учасників бойових дій.

Співробітники Чернівецького районного управління поліції переглянули запис камер відеоспостереження, здійснили перевірку та встановили обставини пошкодження світлин і причетних осіб.
Зокрема, поліцейські з’ясували, що 27 жовтня приблизно о 16:30 двоє хлопців, віком 12 і 13 років, гралися з м’ячем поблизу меморіальної Стіни. Під час гри один з хлопців випадково поцілив м’ячем у портрети Героїв і розбив їх.

Співробітники поліції провели з дітьми та їхніми батьками профілактичні бесіди. Батько хлопця зобов’язався власним коштом відновити пошкоджені світлини.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

Схожі матеріали