Контраст
Шрифт

Поліцейські разом із військовослужбовцями Нацгвардії приступили до несення служби у центрі Києва

clock
14.10.2021 11:57

Сьогодні, 14 жовтня, у зв’язку з проведенням запланованих масових заходів, правоохоронці посилено патрулюють вулиці міста та громадські місця з метою недопущення порушень публічного порядку та карантинних обмежень.

З нагоди Дня захисників і захисниць України до Головного управління Національної поліції у м. Києві від органів місцевої влади та кількох громадських організацій надійшла інформація про проведення масових заходів у центрі столиці. Тож правоохоронці посилили охорону на вулицях і на станціях столичного метрополітену.

З метою контролю та належного реагування у разі виникнення позаштатних ситуацій у главку поліції Києва цілодобово працює ситуаційний центр. У місцях проведення акцій співробітники поліції діалогу та інших профільних служб проводять превентивні заходи з учасниками, аби не допустити конфліктних ситуацій. За необхідності правоохоронці проводять вибіркові поверхневі перевірки громадян. 

Закликаємо учасників та організаторів заходів дотримуватися вимог чинного законодавства та сприяти поліцейським у виконанні ними службових обов’язків.

Відділ комунікації поліції Києва

Схожі матеріали
Діяльність