Контраст
Шрифт

Поліцейські підрозділів особливого призначення семи регіонів отримали нові службові авто

clock
06.10.2021 16:37

Зокрема ключі та сертифікати на службові мікроавтобуси Ford Transit отримали поліцейські в Житомирській, Луганській, Одеській, Рівненській, Харківській, Черкаській областях та м. Києві. Захід відбувся сьогодні, 6 жовтня, за участі заступника голови Національної поліції України Олександра Фацевича.

За словами заступника голови відомства Олександра Фацевича, 8 службових автомобілів отримали підрозділи поліції особливого призначення. Ці підрозділи виконують найважливіші функції – забезпечують правопорядок на вулицях, зокрема і під час різних масових заходів. Новий автотранспорт дозволить поліцейським бути мобільними та оперативно не лише реагувати на правопорушення, а й затримувати небезпечних злочинців. 

«На наступний рік ми плануємо й надалі продовжувати оснащувати підрозділи відомства. Щоб всі підрозділи, кожен спецпризначенець відчували підтримку від Національної поліції. Тому надалі ми технічно допомагатимемо не лише транспортом і зброєю, але й оснащенням та відповідним захистом для ефективного виконання завдань».

Нові службові транспортні засоби Ford Transit отримали командири підрозділів поліції особливого призначення в Житомирській, Луганській, Одеській, Рівненській, Харківській, Черкаській областях та м. Києві.

Тимчасово виконуючий обов'язки командира полку поліції особливого призначення в Харківській області Сергій Щебетун зазначив, що автомобілі оснащені кондиціонерами й спеціальними засобами зв’язку, що допоможе поліцейським якісніше виконувати свої службові обов’язки. 

Водночас автомобілі обладнані сучасною системою відеоспостереження, що дасть змогу у подальшому об’єктивно оцінити обставини події та  притягнути порушників до відповідальності. 

«Це 5 автомобіль такого класу, отриманий лише за минулий місяць цього року підрозділом поліції особливого призначення Харківщини. Ми вдячні Нацполіції за можливість постійно вдосконалювати матеріально-технічну базу. Адже ці автомобілі щоденно виїжджають на відпрацювання району, поліцейські цілодобово несуть службу, фактично живуть в цих автомобілях. А відтак дуже важливо забезпечити належні умови під час несення служби правоохоронців. Для Харкова, міста-мільйонника, де щодня проходять масові заходи, футбольні матчі, міжнародні заходи отриманий спецтранспорт є дуже потрібним», – сказав Сергій Щебетун.

Управління комунікації
Національної поліції України

Схожі матеріали
Діяльність