Офіцери штабу угруповання Національної гвардії в Об’єднаних силах перевірили готовність гвардійців у районі ООС

clock
16.04.2021 09:11

Зважаючи на зростання напруги поблизу кордонів нашої країни, офіцерами штабу угруповання НГУ в ОС було здійснено перевірку боєздатності та бойового потенціалу військовослужбовців НГУ, які виконують завдання у районі ООС.

Особлива увага зверталася на знання військовослужбовцями бойового розрахунку та алгоритму дій у разі ускладнення обстановки. Також офіцери штабу оглянули житлово-побутові умови та поспілкувалися з бійцями, які несуть службу на взводних опорних пунктах і стаціонарних блокпостах.

«Сьогодні, ми не маємо права проявляти слабкість, а навпаки ставати сильнішими та професійнішими. Тому ця інспекція – чергова можливість нагадати військовослужбовцям про важливість їхньої роботи тут,  у районі проведення ООС»,– зазначив один із офіцерів керівного складу на псевдо Матрос
 
Бойові позиції, фортифікаційне оснащення і процес їх вдосконалення – все це, було проінспектовано офіцерами штабу угруповання НГУ в ОС. Адже належна підготовка гвардійців, впевненні дії під час непередбачуваних ситуацій та надійні укріплення – ключові фактори перемоги над противником.

«Військовослужбовці Нацгвардії продемонстрували належний рівень підготовки та знань. Кожен воїн чудово розуміє для чого він тут,  і яке завдання перед ним стоїть», – поділився враженням один із офіцерів перевірки.
 


Пресслужба угруповання Національної гвардії України

в операції Об’єднаних сил

Схожі матеріали