Контраст
Шрифт

ОДУВС представив проект «Формування у курсанток-поліцейських нульової толерантності до проявів дискримінації та сексизму»

clock
13.04.2021 13:21

Одеський державний університет внутрішніх справ у рамах участі в програмі мікрофінансування жіночих ініціатив в межах проекту Національного Демократичного Інституту «Просування жіночої політичної участі в Україні» за підтримки Фонду розвитку ефективного врядування Великої Британії, представив проект «Формування у курсанток-поліцейських нульової толерантності до проявів дискримінації та сексизму».

ОДУВС розробив інформаційно-просвітницькі матеріали для курсантів.

Це інформаційні пам’ятки для поліцейських на тему: «Ні дискримінації, сексизму та гендерно-зумовленому насильству на службі та в особистому житті», наліпки з мотиваційними написами «Гендерна рівність як стиль життя. Курсантки рухають зміни» та браслети з мотиваційними написами «#Поліція вільна від сексиму та дискримінації». Європейський суд з прав людини у своїй судовій практиці неодноразово стверджував, що сьогодні просування гендерної рівності є основною ціллю держав-членів Ради Європи, а посилань на традиції, загальноприйняті припущення чи панівні соціальні установки недостатньо для обгрунтування різниці у ставленні за ознакою статі.

uaOVVu1xFDBebh1p65A3BlhdgbeOOB4fqxWDqViS.jpeg

gqXIXzcSoTynqxQmo2EhnAOwX4nVaP7Wf0RjQp6q.jpeg

Схожі матеріали
Діяльність