Контраст
Шрифт

Обвинуваченому за вбивство «смотрящому» на Закарпатті повідомили про підозру – він у санкційному списку РНБО

clock
08.06.2021 11:10

Кримінального «авторитета» підозрюють у вимаганні неіснуючого боргу від директора приватного підприємства. Кошти мали бути спрямовані у так званий злочинний «общак».

Відомо, що зловмисник – неодноразово судимий, зокрема за умисне вбивство та розбій. Має суттєві зв’язки з криміналітетом на Закарпатті та статус так званого «смотрящого» за одним із районів у регіоні. Користуючись цим, він вимагав у директора одного з місцевих підприємств «борг» для поповнення «общаку». При цьому тиснув психологічно, погрожуючи фізичною розправою.

Як результат, за матеріалами оперативників управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області слідчі обласного управління поліції за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури повідомили кримінальному «авторитету» про підозру за ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання чоловіку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.
Треба зазначити, що підозрюваний у числі 111-ти кримінальних «авторитетів», включених до санкційного списку Ради національної безпеки та оборони.

Схожі матеріали
Діяльність