Нацгвардійці Західного ОТО отримали автомобілі «Ford Tranzit»

clock
23.12.2021 10:49

Нові спеціалізовані автомобілі для виконання завдань з охорони громадського порядку отримали військові частини Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України. Усього 12 автомобілів поїхало до Хмельницького, Івано-Франківська, Калуші, Чернівців, Дрогобича, Ужгорода, Тернополя, Рівного, Сарн та Вінниці.

Зокрема, у 2 Галицькій бригаді автомобілі отримали ті підрозділи, які займаються охороною громадського порядку. Як зазначив заступник командира бригади зі служби, Олександр Клімчук, автомобілі напрочуд зручні та повністю відповідають усім вимогам.

«Ці машини виготовлені на замовлення Національної гвардії України, – говорить Олександр Клімчук, – і повністю враховано сучасний досвід несення служби з охорони громадського порядку».

Випробовують новий автомобіль вже і у військовій частині 3053, що у Хмельницькому.

«Дані мікроавтобуси, які  виготовлені на шасі автомобіля «Ford Tranzit» та призначені для виконання завдань з охорони громадського порядку,є дуже потрібним та надзвичайно важливим надходженням для нашої військової частини, – наголосив заступник командира військової частини 3053 з озброєння – начальник технічної частини Павло Шеремета. –  Щодня на патрулювання залучається велика кількість військовослужбовців, тож  сучасний, якісний та зручний автомобіль, виготовлений з урахуванням  досвіду міжнародних правоохоронних структур, допоможе особовому складу почуватися впевненіше, бути мобільнішим, іще якісніше виконувати службово-бойові завдання з охорони наших громадян та запобігання правопорушенням».

За матеріалами з військових частин Західного ОТО
 

Схожі матеріали