Контраст
Шрифт

Нацгвардійці взяли під охорону херсонську лікарню з хворими на COVID-19

clock
03.11.2021 17:44

Херсонські гвардійці приступили до забезпечення громадського порядку на території Херсонської міської клінічної лікарні ім. Є.Є. Карабелеша шляхом патрулювання. Таке рішення командування військової частини прийняло на підставі клопотання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
 
«Гвардійці слідкуватимуть за дотриманням ізоляційно-обмежувальних заходів цілодобово шляхом несення служби у три зміни. До сьогоднішнього дня, лікарню охороняли бійці батальйону «Херсон», – розповів заступник командира військової частини 3056 капітан Олег Ліщишин.
Всі військові наряди, які залучаються до патрулювання закладів охорони здоров’я, забезпечуються засобами індивідуального захисту та дезінфікуючими речовинами.
 
Нагадаємо, що з серпня 2021 військовослужбовці Нацгвардії охороняють територію Херсонської обласної інфекційної лікарні імені Г.І. Горбачевського. Окрім патрулювання території гвардійці також організовали тимчасовий контрольно-пропускний пункт, на якому проводять ізоляційно-обмежувальні заходи.

Аліна Кобець

Схожі матеріали
Діяльність