Нацгвардійці допомогли затримати підривника в Кам’янець-Подільському

clock
16.07.2021 17:38

15 липня, близько 19:30, гвардійський автопатруль військової частини 3053 рухався за одним із маршрутів патрулювання у Кам’янець-Подільському, коли на планшет надійшло повідомлення про стрільбу на вулиці Розводовського. За словами чергового військового наряду лейтенанта Андрія Михалюка, на місце виклику вони прибули через сім хвилин та одразу почали допомагати працівникам поліції.

«На місце події ми прибули разом із працівниками швидкої допомоги. Там вже працювали поліцейські, яким ми надали допомогу в затриманні громадянина, що кількома хвилинами раніше підірвав бойову гранату поблизу магазину. Медики надавали допомогу постраждалим від вибуху. А наш військовий наряд приступив до охорони місця події спільно з працівниками поліції. Разом ми перекрили рух транспорту. Пізніше на місце вибуху прибули спеціалісти піротехніки», – розповів лейтенант Андрій Михалюк.

Усі постраждалі внаслідок вибуху були госпіталізовані до Кам’янець-Подільської міської лікарні та на даний час отримують допомогу медиків.

У результаті вибуху постраждали 6 осіб, у тому числі 4-річна дитина. Затриманою особою, яка ймовірно вчинила підрив, виявився раніше судимий 60-річний громадянин Кам’янця-Подільського.

НГУ

Схожі матеріали