Контраст
Шрифт

На столичному ринку «Троєщина» виявили неврегульованих мігрантів

clock
14.05.2021 13:05

Сьогодні, 14 травня 2021 року, під час спільного відпрацювання працівників Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області та співробітників Національної поліції Києва на одному з найбільших ринків столиці було виявлено іноземців, які перебувають на території України з порушенням міграційного законодавства.

Неврегульованими мігрантами виявилися громадяни Азербайджану та Узбекистану, 7-ох із них притягнено до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України», їм доведеться сплатити штрафи.

Організація роботи по запобіганню нелегальній міграції залишається одним із пріоритетних напрямків діяльності ЦМУ ДМС в м. Києві та Київській області, тому працівники міграційної служби регулярно відпрацьовують ринки, будівельні майданчики та інші місця, де можливе використання незаконної праці мігрантів. Закликаємо іноземних громадян та осіб без громадянства дотримуватись правил перебування в Україні.

 

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області

Схожі матеріали
Діяльність