На Полтавщині у Миргородському районі витягнули потонулий автомобіль з тілами трьох чоловіків: поліція розпочала досудове розслідування

clock
26.09.2021 15:06

Автомобіль LADA Priora з тілами людей, що потонув ввечері 25 вересня в річці Псел, біля Гідроелектростанції Великосорочинської тергромади Миргородського району, витягнули сьогодні близько 12-ї. До пошукових робіт були залучені водолази Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Інформація про подію надійшла до поліції 25 вересня від чергового ДСНС, близько 17:30. За попередніми даними, легковик, в якому перебували четверо чоловіків, з’їхав до річки з пригорка. Під час руху транспортного засобу один із пасажирів, 49-річний місцевий житель, встиг вистрибнути назовні, троє інших – залишилися в салоні.

На часі поліція встановила особи загиблого водія та двох пасажирів. Усі троє – мешканці с. Великі Сорочинці Миргородського району. Чоловікам 29, 55 та 57 років.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох людей) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Відділ комунікації поліції Полтавщини

 

 

Схожі матеріали