Контраст
Шрифт

На Львівщині визначили переможців ХХХІІІ Міжнародних змагань з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля

clock
27.05.2021 17:45

26 травня на Львівщині стартували ХХХІІІ Міжнародні змагання з пожежно-прикладного спорту пам’яті пожежних-героїв Чорнобиля. Вони проходять щороку під патронатом ДСНС. Упродовж двох днів 10 команд з різних областях України змагались у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, пожежній естафеті 4х100, бойовому розгортанні від мотопомпи, а також у підійманні по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху учбової вежі.

У запеклій боротьбі визначились переможці та призери турніру:

Так, у подоланні 100-метрової смуги з перешкодами в особистому заліку першим фінішував – Арсен Іпієв, Черкаський ІПБ. Другий результат у цьому виді змагань продемонстрував - Владислав Блонський, Черкаський ІПБ, а бронзу у цьому виді здобув Віктор Кишук, Україна.

У пожежній естафеті 4х100 метрів  у командному заліку першість виборола збірна команди Волинської області, збірна м.Києва здобула срібло, а третє місце - за збірною команди з Черкаського ІПБ.

У двоєборстві в особистому заліку у фінальному забігу в подоланні лідирував Арсен Іпієв – Черкаський ІПБ,  другий результат продемонстрував Євгеній Гарячук – м.Київ, а бронзу у цьому виді здобув Олександр Андрійчук- Волинська область.

У бойовому розгортанні перше місце посіла команда м.Києва, другими стали представники Чернігівської області, а бронза у команди м.Львова та ЛДУБЖД.

У підсумку, переможцем змагань стала збірна команда м.Києва, друге – збірна команда Волинської області, третє загальнокомандне місце виборола збірна команда м.Львова та ЛДУБЖД.

За матеріалами пресслужби ДСНС

Схожі матеріали
Діяльність