Контраст
Шрифт

На Кіровоградщині правоохоронці завершили розслідування за фактом вимагання

clock
20.04.2021 11:18

Погрожуючи фізичною розправою, зловмисники вимагали у місцевого жителя в розрахунок за неіснуючий борг передати їм грошові кошти та земельну ділянку. Обвинувальний акт стосовно двох жителів Онуфріївського району скеровано до суду.


Працівниками відділу детективів, спільно зі співробітниками Служби безпеки України, під процесуальним керівництвом прокуратури області, у рамках розслідування кримінального провадження, було задокументовано протиправні дії осіб. Підозрювані, тримаючи у психологічному тиску керівника фермерського господарства, вимагали віддати їм 30 тисяч доларів США та переоформити земельну ділянку сільськогосподарського призначення загальною площею 30 га.

Розслідування у рамках кримінального провадження завершено.

Особам інкримінують скоєння кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини обвинуваченим загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, у грудні 2020 року на Кіровоградщині правоохоронці припинили злочинну діяльність групи осіб, яких підозрюють у вимаганні.

За матеріалами відділу детективів СУ
поліції Кіровоградської області

Схожі матеріали
Діяльність