На Дніпропетровщині затримали на хабарі керівника одного з міських управлінь Держпродспоживслужби

clock
04.01.2022 14:23

Затримали посадову особу сьогодні, 4 січня, під час отримання 26 000 гривень неправомірної вигоди.

За вказану суму керівник одного з міських управлінь обіцяв підприємцю посприяти в отриманні експлуатаційного дозволу на переробку неїстівних продуктів тваринного походження. А саме: інспектування потужностей (об'єктів) з метою встановлення їх відповідності технічним регламентам та вплив на посадових осіб облуправління Держпродспоживслужби задля позитивного прийняття ними рішення.

Сьогодні, 4 січня, оперативники управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Нацполіції спільно з колегами-правоохоронцями викрили посадову особу під час отримання неправомірної вигоди. У службовому кабінеті правоохоронці вилучили 26 000 гривень. Посадовця затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру. Кримінальне провадження розслідується за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та ч. 3 ст. 369-2 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України.
Процесуальне керівництво здійснює Криворізька північна окружна прокуратура.

Схожі матеріали