Контраст
Шрифт

На Черкащині правоохоронці затримали заступницю начальника відділу обласного Пенсійного Фонду за вимагання та отримання неправомірної вигоди

clock
11.06.2021 14:29

За 1 700 доларів США неправомірної вигоди посадова особа обіцяла громадянці допомогти з оформленням пенсії по втраті годувальника з числа ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
Викрили заступницю начальника одного із відділів обласного управління Пенсійного Фонду України оперативники управління стратегічних розслідувань в Черкаські області.


Вчора, 10 червня, правоохоронці затримали зловмисницю. Жінка вимагала та отримала обумовлені 1700 доларів США «винагороди» у приміщенні місцевого сервісного центру. Її затримано на місці вчинення правопорушення в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Всю суму грошових коштів вилучено.

Наразі тривають слідчо-оперативні заходи, зокрема обшуки в кабінеті та за місцем проживання фігурантки. Вирішується питання щодо повідомлення затриманій про підозру та обрання їй запобіжного заходу.
За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.
Досудове розслідування здійснюють слідчі обласного управління поліції за процесуального керівництва Черкаської обласної прокуратури.

Схожі матеріали
Діяльність