Контраст
Шрифт

На базі Донецького державного університету внутрішніх справ проведено конкурсу наукових робіт МВС

clock
21.05.2021 20:29

20 та 21 травня Департаментом персоналу МВС та Донецьким державним університетом внутрішніх справ забезпечено проведення публічного захисту наукових робіт підсумкового етапу конкурсу наукових робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти закладів вищої освіти, що належать до сфери управління Міністерства внутрішніх справ України.

Головним завданням конкурсу визначені пошук і підтримка обдарованої молоді, яка виявляє здібності до наукової роботи, створення у закладах вищої освіти творчої атмосфери та умов для інноваційного розвитку, а також підвищення престижу галузевої науки.

Загалом участь в конкурсі взяли 96 здобувачів освіти з закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МВС, Національної гвардії України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Державної прикордонної служби України, а до участі в підсумковій науково-практичній конференції запрошено 47 здобувачів освіти, роботи яких визначено кращими за результатами рецензування конкурсними комісіями.

Через карантинні обмеження захід відбувся в онлайн режимі, однак це не завадило усім конкурсантам представити результати своїх наукових досліджень за 15 номінаціями.

Незважаючи на різноманітність тематики наукових робіт, наскрізним напрямами творчого пошуку стали найактуальніші проблеми права та правоохоронної діяльності, у тому числі, гендерний паритет в секторі безпеки, Євроатлантичної інтеграції, а також соціальні питання в період карантинних обмежень.

По завершенню напруженої дводенної роботи організаційний комітет затвердив переможців та призерів конкурсу.

Схожі матеріали
Діяльність