Контраст
Шрифт

Микола Балан: У Нацгвардії вакциновано більше 15% особового складу і цей процес триває, зокрема і в ООС

clock
24.04.2021 11:03

Командувач Національної гвардії України генерал-полковник Микола Балан також зробив щеплення від коронавірусної інфекції вакциною CoronaVac.

"Наразі вакцинація залишається одним із дієвих засобів протидії поширенню захворюваності на COVID19 у державі та у світі. І навіть повертаючись до самих загальних положень військових статутів, кожен військовослужбовець зобов’язаний додержуватися вимог безпеки, вживати заходів до запобігання захворюванню, травматизму, повсякденно підвищувати фізичну загартованість і тренованість. А обов’язок командира – забезпечити збереження життя і зміцнення здоров’я особового складу. Тому ми робимо все можливе, аби всі, хто виявив бажання, мали змогу провести щеплення. Наразі у Національній гвардії України вакциновано більше 15% особового складу і цей процес триває, зокрема і в ООС", – розповів Микола Балан.

Нагадаємо: Вакцинація від COVID-19 є добровільною і в Національній гвардії України почалась у березні 2021 року. Здійснюють її мобільними бригадами закладів охорони здоров’я МВС та МОЗ України. Імунізація проводиться у виїзному режимі в спеціально організованих тимчасових пунктах щеплення за місцем дислокації.

За матеріалами пресслужби НГУ

Схожі матеріали
Діяльність