Контраст
Шрифт

Міграційна служба продовжує надавати послуги

clock
06.04.2021 16:28

Підрозділи Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області працюють у штатному режимі та надають послуги з оформлення і видачі документів. При цьому просимо громадян України та іноземців тимчасово утриматися від відвідування підрозділів ДМС без нагальної потреби.

Епідемічна ситуація в Україні продовжує лишатися напруженою. Київ наразі перебуває у «червоній» карантинній зоні, більше того, з 5 по 16 квітня в столиці запроваджені додаткові заходи безпеки, спрямовані на максимальне обмеження соціальних контактів і запобігання поширенню COVID-19.

При цьому режим роботи підрозділів Міграційної служби Києва та області не змінився. У разі необхідності оформити чи отримати документи заявники послуг можуть зробити це у звичайному порядку згідно графіку роботи структурних підрозділів ЦМУ ДМС в м. Києві та Київській області. З графіком роботи підрозділів можна ознайомитися на сайті ДМС України за посиланням - https://dmsu.gov.ua/cmu/pidrozdily.html.

Однак, враховуючи суттєве загострення епідемічної небезпеки, без нагальної потреби звертатися до Міграційної служби не варто. Звертаємо вашу увагу на наступне:

  • якщо документ вже готовий до видачі - його можна отримати після скасування карантинних обмежень;
  • якщо послуга ДМС уже попередньо оплачена - цією квитанцією можна скористатися після закінчення карантину - для відповідної послуги у тому ж підрозділі Міграційної служби;
  • у період дії карантину документи, які не були отримані заявниками, знищенню не підлягають.

Разом із тим повідомляємо, що ми залишаємося на зв’язку дистанційно, відтак отримати консультації чи необхідні роз’яснення ви можете наступними способами:

Якщо причина звернення невідкладна і потребує обов’язкового відвідування підрозділу ДМС, просимо не забувати про рекомендації МОЗ України щодо зменшення поширення коронавірусної інфекції, а саме: користуватися захисними масками, антисептичними засобами та дотримуватись безпечної дистанції.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області

Схожі матеріали
Діяльність