Ми вживаємо необхідні заходи для всебічного забезпечення сил і засобів НГУ, що виконують завдання на сході держави, – Микола Балан

clock
22.04.2021 20:48

Командувач Національної гвардії України у рамках робочої поїздки в район проведення операції Об’єднаних сил перевірив стан справ та організацію несення служби гвардійцями на блокпостах та взводних опорних пунктах.

Микола Балан також відвідав контрольний пункт в’їзду-виїзду «Щастя», де поспілкувався з військовослужбовцями Державної прикордонної служби України та особовим складом Державної служби з надзвичайних ситуацій, які несуть службу тут, забезпечуючи його роботу.

Він подякував їм за співпрацю та якісне виконання службово-бойових завдань.

«Сьогодні увесь комплекс заходів, який виконують у районі проведення ООС підрозділи системи МВС та інших відомств, дає змогу забезпечити не лише виконання завдань оборони, але й ряд заходів для безпеки громадян і надання їм допомоги у разі необхідності», – зазначив командувач НГУ.

Микола Балан також поклав квіти до Пам’ятного знаку загиблим при визволенні Лисичанська, який встановлений на честь військовослужбовців НГУ, що загинули у боях за звільнення цього міста. А саме генерал-майор (посмертно) Олександр Радієвський, полковник Павло Сніцар та солдат Ігор Коцяр.

Пресслужба НГУ

Схожі матеріали