Контраст
Шрифт

Мері Акопян провела зустріч з Надзвичайним та Повноважним Послом ОАЕ в Україні Салемом Ахмедом Аль-Каабі

clock
08.09.2021 13:34

Сьогодні, 8 вересня, заступниця міністра внутрішніх справ України Мері Акопян провела зустріч з Надзвичайним та Повноважним Послом Об’єднаних Арабських Еміратів в Україні Салемом Ахмедом Аль-Каабі.

Сторони обговорили стан поточного двостороннього співробітництва між МВС України та ОАЕ та відзначили його активізацію на фоні цьогорічного візиту делегації України до цієї близькосхідної країни на чолі з Президентом України, до складу якої також входив міністр внутрішніх справ України.

Підкреслено успішну практичну реалізацію укладеної у 2018 році Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Об’єднаних Арабських Еміратів про співробітництво у сфері боротьби зі злочинністю та тероризмом.

Присутні наголосили на важливості набрання чинності з 01 жовтня 2021 року Меморандуму про взаєморозуміння між Міністерством внутрішніх справ України та Міністерством внутрішніх справ Об’єднаних Арабських Еміратів про взаємне визнання та обмін національних посвідчень водія, що підписаний 14 лютого 2021 року у м. Абу-Дабі.

Посол передав лист-запрошення, адресоване міністрові внутрішніх справ України відвідати Всесвітню виставку Експо-2020, проведення якої заплановано в м. Дубай у жовтні цього року.

Посол привітав заступницю міністра Мері Акопян з призначенням на посаду та побажав успіхів у подальшій плідній співпраці.

Фото Андрія Новицького

Схожі матеріали
Діяльність