Лише з початку 2021 року до поліцейської програми «Безпечний будинок» приєдналися жителі 17 багатоповерхівок у Маріуполі

clock
08.06.2021 11:43

Співпраця поліція-громада-влада не стоїть на місці та все більше охоплює Маріуполь. З початку 2021 року у місті до поліцейської програми «Безпечний будинок» приєдналися жителі 17 багатоповерхівок.

Від старту проєкту - 2018 року, у Маріуполі вже з’явилося 114 безпечних будинків, на яких встановлено більше 400 камер відеоспостереження. Цьогоріч, менш ніж за пів року, таблички «Безпечного будинку» були встановлені на 17 будівлях.

«Камери відеоспостереження ми встановили 3 роки тому на двох багатоповерхівках у своєму дворі. Правопорушень стало значно менше і ми почуваємо себе у безпеці. Сьогодні отримали таблички від правоохоронців, аби всі знали, що будинок під наглядом поліції», – зазначає голова ОСМД Наталя Іванівна.

Жінка навила приклад, що у минулому році в одному з під’їздів на їхнього сусіда напав грабіжник. Поліція приїхала за 3 хвилини, подивилася відеозаписи з камер спостереження та за лічені хвилини розкрила злочин. На відео було видно прикмети зловмисника і тому, правоохоронці його швидко розшукали.

Схожі матеріали