Катерина Павліченко: Учасники змагань «Звитяга нескорених» – взірець незламної волі

clock
15.05.2021 16:31

Заступниця міністра внутрішніх справ Катерина Павліченко відвідала церемонію відкриття змагань «Звитяга Нескорених», в яких беруть участь військовослужбовці та ветерани бойових дій, які отримали травми, поранення та захворювання під час виконання службового обов’язку в зоні бойових дій, та привітала учасників. 

«Нехай ваш приклад буде взірцем незламної волі та рішучості для всіх жителів нашої країни. Бо ваша воля сильніша за тіло», - наголосила заступниця міністра. 

Також Катерина Павліченко зазначила, що це найбільші змагання серед військовослужбовців і ветеранів, в яких беруть участь працівники системи МВС.

«Сповнена гордості за те, що у змаганнях беруть участь працівники та ветерани органів системи МВС, які залишаються вірними службовому та громадянському обов’язку, присязі та Батьківщині», - сказала заступниця міністра.

Довідково: За результатами сьогоднішніх змагань буде сформована Національна збірна України з 40 учасників бойових дій, яка вперше представить нашу країну на міжнародних змаганнях Warrior Games у вересні 2021 року в Орландо (США), в яких візьме участь більше 500 учасників бойових дій з 8 країн світу (США, Великобританія, Канада, Австралія, Нідерланди, Грузія, Данія, Україна).

Фото Олега Супруна

Схожі матеріали