Контраст
Шрифт

Інженерні підрозділи Нацгвардії модернізують фортифікації у районі ООС

clock
25.04.2021 13:45

Інженерний підрозділ Національної гвардії України, який виконує завдання у районі операції Об’єднаних сил, проводить модернізацію захисних фортифікаційних споруд на блокпостах та місцях несення служби груп охорони взводних опорних пунктів.

«Військові інженери дообладнують позиції гвардійців, адже в умовах сьогодення безпека гвардійців залишається незмінним і ключовим пріоритетом. Ми повинні створити всі умови, щоб наші військовослужбовці були у безпеці: починаючи від елементів побуту, завершуючи забезпеченням захисту воїнів на місцях несення служби», – наголосив генерал-майор Гусейн Вісханов.

«Гвардійців-інженерів по праву можна називати одними із найбажаніших фахівців, тут, на сході нашої країни. Адже їхня робота – це постійний ризик заради безпеки цивільного населення та військових», – ділиться гвардієць із позивним «Гуцул».

Одне із ключових завдань, покладених на інженерні підрозділи Нацгвардії у районі проведення ООС, – інженерна розвідка, метою якої є своєчасне виявлення вибухонебезпечних предметів, вибухових пристроїв та очищення звільнених територій від предметів, які можуть становити небезпеку. Сапери Нацгвардії у районі проведення ООС уже встигли зарекомендувати себе як професіонали своєї справи і кількість життів, які вони врятували, ніхто не зможе порахувати.

Пресслужба угруповання НГУ в ОТУ «Схід»

Схожі матеріали
Діяльність