Контраст
Шрифт

Ігор Клименко представив керівника поліції Харківщини

clock
01.09.2021 15:23

Наказом Голови Національної поліції України начальником Головного управління Національної поліції в Харківській області призначено Станіслава Перліна. Представлення відбулося сьогодні, 1 вересня.

Ігор Клименко зазначив, що Станіслав Перлін – досвідчений керівник, який обіймав керівні посади у районних відділах органів внутрішніх справ і понад 17 років очолював Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

«Сьогодення перед поліцією ставить багато серйозних викликів, на які потрібно миттєво реагувати. У вирішенні складних ситуацій важлива підтримка органів місцевого самоврядування та взаємодія з усіма гілками влади. Я впевнений, що новий керівник сформує надійну команду і впорається з усіма поставленими завданнями», - підкреслив голова поліцейського відомства.

Ігор Клименко подякував за роботу Андрію Рубелю, який до цього вісім місяців очолював обласне управління поліції, і зазначив, що він продовжить службу в Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України. 

Керівники  обласної ради та обласної державної адміністрації висловили сподівання на плідну співпрацю з новим керівником поліції та запевнили у підтримці і вирішенні нагальних питань правоохоронних органів.

Заступаючи на посаду, Станіслав Перлін подякував Міністру внутрішніх справ та керівництву Національної поліції України за довіру та запевнив, що разом із колективом харківської поліції та представниками влади забезпечить законність та правопорядок у регіоні.

«Я буду робити все для створення надійного безпекового простору на Харківщині. Наше головне завдання - це забезпечення правопорядку», - зауважив новий керівник харківської поліції.

Відділ комунікації поліції Харківської області

 

Схожі матеріали
Діяльність