Ігор Клименко представив керівника поліції Полтавщини

clock
03.12.2021 13:50

Обласне управління поліції очолив Євген Рогачов. Нового керівника особовому складу сьогодні, 3-го грудня, представив Голова Національної поліції України Ігор Клименко. 

Генерал поліції першого рангу побажав новому керівникові швидко увійти в курс справ та продовжити успішну реалізацію важливих проєктів у регіоні. 

Своєю чергою Євген Рогачов подякував за довіру, надану Міністром внутрішніх справ та Головою Національної поліції, наголосив на вимогливому ставленні до особового складу, а також озвучив намір докласти максимум зусиль для підвищення довіри населення.

Новопризначений керівник поліції області зазначив, що буде вживати всіх необхідних заходів для покращання комунікації із засобами масової інформації, територіальними громадами, а також співпраці з іншими правоохоронними органами для захисту прав і свобод громадян.

Під час наради Ігор Клименко також звернув увагу присутніх керівників територіальних підрозділів поліції області на пріоритетні напрямки діяльності. Серед таких: правильна організація роботи кожної структурної ланки та вимогливе ставлення до кадрового ресурсу; мінімальний час реагування на заяви та повідомлення громадян; належна взаємодія з органами місцевої влади та самоврядування, забезпечення тісної співпраці з територіальними громадами; активізація протидії незаконній діяльності у сфері продажу підакцизних товарів; припинення протиправної діяльності у сфері паливно-енергетичного комплексу; запобігання наркозлочинності та організованій злочинності; вжиття заходів щодо зменшення аварійності на дорогах.

Довідка.

Рогачов Євген Павлович народився 25 квітня 1977 року в місті Васильків, Київської області.

Освіта – вища, в 1998 році закінчив Національну академію внутрішніх справ МВС України, за спеціальністю «правознавство».

Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1998 році на посаді слідчого Васильківського міського відділу внутрішніх справ. Працював в органах досудового розслідування ГУМВС України в Київській області, ГУМВС України в Одеській області, ГУМВС України в місті Києві. З 2015 року по 2018 рік проходив службу в Головному слідчому управлінні Національної поліції України. У 2019 році – в ГУНП Одеської області.

У лютому 2019 року призначений на посаду заступника начальника – начальника слідчого управління ГУНП в Черкаській області.

З 3-го грудня 2021 року призначений на посаду начальника ГУНП в Полтавській області.

Відділ комунікації поліції Полтавщини

Схожі матеріали