Контраст
Шрифт

Гвардійці забезпечують охорону громадського порядку під час святкування Рош га-Шана в Умані

clock
08.09.2021 09:48

Від початку вересня понад двісті військовослужбовців Першої Президентської бригади оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка та військової частини 3061 Північного ОТО НГУ спільно з працівниками Національної поліції України забезпечують охорону громадського порядку у місті Умань, під час святкування юдейського Нового Року, який цього року відзначається з 6 по 9 вересня.

«Військовослужбовці разом з поліцейськими проводять комплекс превентивних заходів задля забезпечення публічної безпеки громадян. Для злагодженого реагування на всі події під час святкування розпочав роботу міжвідомчий оперативний штаб. До його складу увійшли представники Національної поліції, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій та Міграційної служби України», – зазначив майор Мирослав Грицик.

Правоохоронці й надалі продовжують чітко та швидко реагувати на будь-які прояви правопорушень, аби громадяни могли бути впевненими у своїй захищеності та безпеці.

«Національна гвардія підтримує порядок у нашому місті, особливо під час святкування Рош га-Шана. Дійсно є підрозділи, які постійно патрулюють місцевість. Завдяки правоохоронцям я почуваю себе в безпеці і  дуже добре, що в пересічних громадян є можливість звернутись до гвардійців за допомогою», – поділився враженнями мешканець Умані пан Ілля.

Нагадаємо, що цьогоріч до місця де знаходиться могила рабина Цадика Нахмана відсвяткувати Новий рік прибули майже тридцять тисяч паломників з десяти країн світу.

Група інформації та комунікації військової частини 3027

Схожі матеріали
Діяльність