Контраст
Шрифт

Гвардійці забезпечили публічну безпеку під час заходів та святкувань з нагоди Дня Незалежності

clock
25.08.2021 10:23

Загалом у державі відбулося майже 400 масових заходів, приурочених 30-річчю Незалежності України. Лише в Києві участь у святкових дійствах взяли близько 100 тисяч громадян. У ці дні підрозділи Національної гвардії несли службу за посиленим варіантом, аби забезпечити безпеку громадян у містах та масових заходах, зокрема і в районі проведення ООС.

 
«На цей період лише у столиці до несення служби залучалося понад 3000 гвардійців, а також кінологи та медики. Військовослужбовці НГУ виконували завдання у тісній взаємодії із Національною поліцією України та іншими складовими системи МВС. Посилювалась охорона важливих державних об’єктів, дипломатичних представництв і консульських установ. Особовий склад, що виконував завдання у ці дні буде заохочено», – зазначив командувач НГУ генерал-полковник Микола Балан.
 

В цілому під час святкових заходів грубих порушень громадського порядку не трапилось. За офіційною інформацією від Національної поліції України, під час масових заходів у столиці було зафіксовано декілька порушень громадського порядку, на які правоохоронці оперативно зреагували.

 

Пресслужба НГУ

Схожі матеріали
Діяльність