Контраст
Шрифт

Гвардійці Північного об’єднання забезпечили в Умані правопорядок під час святкування Рош га-Шана

clock
10.09.2021 11:45

Понад 200 гвардійців Північного оперативно-територіального об’єднання забезпечували громадський порядок та публічну безпеку під час святкування Рош га-Шана (новий рік за юдейським календарем) в Умані.

З 1 вересня військовослужбовці Першої Президентської бригади оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка спільно з гвардійцями військової частини 3061 та працівниками Національної поліції забезпечували охорону громадського порядку в місті Умань, під час святкування Рош га-Шана.

«Для злагоджених дій був відкритий міжвідомчий оперативний штаб до складу якого увійшли військовослужбовці Національної гвардії України, працівники Національної поліції, представники державної служби з надзвичайних ситуацій та міграційної служби України», – розповів старший офіцер організації служби з охорони громадського порядку Першої Президентської бригади оперативного призначення імені гетьмана Петра Дорошенка, майор Мирослав Грицик.

Завдяки тісній співпраці, правоохоронцям вдалося мінімізувати кількість порушень громадського порядку та зробити святкування безпечним як для паломників, так і для місцевих жителів. 

Відділення інформації та комунікації Північного Київського ТУ

Схожі матеріали
Діяльність