Контраст
Шрифт

Донецький державний університет внутрішніх справ та Маріупольська міська рада домовились спільно протидіяти домашньому насильству

clock
05.11.2021 16:45

Всі люди мають почуватися в безпеці як на вулиці, так і вдома. Це є однією з головних цілей МВС України. Важливий крок до її виконання зробили Донецький державний університет внутрішніх справ та Маріупольська міська рада, підписавши 5 листопада 2021 року меморандум про співпрацю. 

В ньому йдеться про співпрацю з питань ґендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству і протидії торгівлі людьми. Підписи під документом поставили ректор ДонДУВС Сергій Вітвіцький та секретар Маріупольської міської ради Ксенія Сухова.

Сергій Вітвіцький зазначив, що питання, закріплені у документі, є актуальними для всього світу. Університет вже зараз прикладає багато зусиль, щоб здійснювати допомогу жителям Маріупольської громади та сприяти інформаційній кампанії у цьому напрямку. «Охороняти безпеку і спокій людей це те, чого ми навчаємо своїх курсантів у першу чергу», – додав ректор.

«Наша спільна мета – нульова толерантність до домашнього насилля. Спільно з університетом ми хочемо не лише проінформувати студентів щодо протидії домашньому насиллю та важливості ґендерної рівності, але й спільно проводити заходи, акції направлені на інформування жителів щодо цих явищ та можливої допомоги», – розповіла Ксенія Сухова.

Схожі матеріали
Діяльність