Контраст
Шрифт

Денис Монастирський став головою ФСТ «Динамо»

clock
16.11.2021 16:40

Сьогодні, 16 листопада, відбулася Всеукраїнська конференція Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України», під час якої було обрано нового голову. Ним став Денис Монастирський.

Міністр внутрішніх справ, новообраний голова ФСТ «Динамо України» Денис Монастирський сказав, що «Динамо» - це майданчик для різних поколінь і завдання МВС примножити здобутки спортсменів товариства.

«Я радий бачити тут не лише правоохоронців із системи МВС. Я хочу сформувати позицію, коли товариство «Динамо» - об’єднує різні структури нашої держави. Я радий, що присутні представники різних політичних сил, адже питання розвитку спорту – це питання загальнодержавне. Вже скоро ми будемо відзначати 100 - річчя товариства. І наше завдання примножити, захистити, покращити те, що є зараз. Централізація спорту – це запорука створення тих перемог, які ми потім святкуємо всією державою. Досягнення «Динамо» - це здобутки тисячі людей - спортсменів, тренерів, учасників. Це те, що об'єднує людей із різних сфер. Дякую за довіру, працюємо разом», - сказав Денис Монастирський.

Під час конференції було обрано новий склад президії товариства, до якої увійшли заступник міністра внутрішніх справ України Богдан Драп’ятий, радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, ректор Національної академії Служби безпеки України Андрій Черняк.

Перший заступник голови ФСТ «Динамо» України» Віктор Корж відзвітував про хід виконання статутних завдань ФСТ «Динамо» України за період з грудня 2019 по листопад 2021 року та поділився планами на майбутнє.

«Я вдячний за співпрацю з розвитку спорту керівництву МВС, Нацгвардії, Держприкордонслужби та Держслужби з надзвичайних ситуацій. Ми готуємось до 24 зимових Олімпійських ігор, які відбудуться наступного року.  Спортсмени з 95 країн світу зберуться у Пекіні. Кандидатами на участь у цих іграх є 80 українських спортсменів, ми переконані, що 12 динамівців будуть виступати у трьох видах спорту»,- зазначив Віктор Корж.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський нагородив переможців і призерів комплексних змагань з неолімпійських видів спорту за програмою «Динаміада 2021» серед збірних команд територіальних організацій Товариства, а також збірних команд закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МВС.

Фото Андрій Новицький

Микола Анацький

 

 

Схожі матеріали
Діяльність