«День із поліцейським та рятівником»: правоохоронці проводять інтерактивні заняття з дітьми

clock
17.09.2021 11:28

13 вересня у навчальних закладах країни стартувала всеукраїнська інформаційно-профілактична акція «День з поліцейським та рятівником». Правоохоронці та надзвичайники пояснюють школярам правила безпечної поведінки на дорозі, алгоритм дій під час надзвичайних ситуацій, а також знайомлять зі спеціальною технікою та спецзасобами. Також діти ближче знайомляться зі специфікою роботи поліцейського та рятівника.

У Запорізькій області «День з поліцейським та рятівником» розпочався з навчальної тривоги. Вчителі та вихованці провели евакуацію з будівлі відповідно до плану та зібралися на спортивному майданчику комплексу. Там на них чекали інформативні локації поліцейських та рятувальників.

Для вінницьких школярів захід почався із виконання команд службовою собакою Доріс, яка затримувала умовного зловмисника. Після виступів школярі розійшлися по різних локаціях, де їм розповіли особливості роботи кінолога, вибухотехніка, криміналіста, ювенальних та патрульних поліцейських, рятувальників. Також діти взяли участь у пізнавальних правових вікторинах, переможці яких отримали подарунки.  

В Ужгороді поліцейські та рятувальники влаштували справжнє свято для школярів. Патрульна поліція облаштувала мінімістечко, де поліцейські розмістили дорожні знаки та у формі інтерактиву пояснили дітям правила дорожнього руху.

Цього тижня херсонські поліцейські та рятувальники завітали до шкіл області. Діти дізналися від правоохоронців правила безпечної поведінки у побуті, під час навчання й відпочинку. Також діти відчули себе справжнім поліцейським чи рятувальником, адже мали можливість більше дізнатися про їхню роботу, приміряти обладнання та посидіти у службових автомобілях.

На Кіровоградщині одним із перших таких захід провів поліцейський офіцер Долинської територіальної громади разом із колегами - ювенальними поліцейськими та рятувальниками.

Так, у кожному регіоні держави поліцейські та рятувальники будуть проводити інтерактивні заняття з дітьми. Під час заходів правоохоронці нагадають та пояснять правила поведінки на дорозі, у побуті й громадських місцях, проведуть майстер-класи з вивчення пожежної безпеки, цивільного захисту та надання домедичної допомоги. Такі уроки з дітьми у навчальних закладах держави триватимуть до 25 вересня. 

Управління комунікації Національної поліції України

 

tpxayEYs1sySJsdtjW6FQRqoZmOlbh4xdwYk8YIy.jpg

FcwUMO7ROhbW3v5tsMTWBPIsl0A7T102kfWvoSjB.jpg

zj2gUDObLd8LCtTTGJgJo30hO2LdCDDwuVPRz1Lc.jpg

GnCiGwXBjJEHMupK5LXQastBlf5bRFkdNIG9dLuT.jpg

GDDJiOW4CMeRbo0UidL26R2KHyUi9Cn9BZzmJ8X8.jpg

KSBIbMvhE9Kksmi4Z7HRKNGdAUvd5aVrZWURSeLE.jpg

s3Ta5Ln72tR0aWdfvLKCBGOXiO8Obf7sqv8uJQWu.jpg

uBGJz0NXTYnKFrqszp4SxVaCfll9YidGVR6PTjle.jpg

hkmXA92sZ5M8cWYfcsf0nlfE3UW4hQ30IzqC7EHU.jpg

TXjY3dYwtZvs5Wko9212rVqbo2dZWWXyvf1TRGQN.jpg

db8xhcVxxEOaxADh5hoOySPj0SYsdSrwaZiILOIC.jpg

fVLRmWvnjrkHNf9JvshK4LQ4c7jL8Q2If2WutW7U.jpg

ZdrpmgeNXmIilbW1YzGGBLXoDvjOFXUxpW4uWVPr.jpg

q4tQs1ofeuWPCMUGZCb0By0a1SKOHyRWuZRvg7J3.jpg

A9tLHqADyLrf2cRd3MwQJXUzQV69x4lx1DKy2sQY.jpg

kJ0DvvsldpgnohaxzQbKso3IrjCWOx1AiWMOSYvV.jpg

0NCxGwTZRNfadxUSb6w1lXjsWZqLcvtSLGZR7lCK.jpg

Схожі матеріали