Більше 10 тисяч правоохоронців дбають про безпеку під час свят у столиці

clock
23.08.2021 10:18

З 21 і по 25 серпня підрозділи системи МВС працюють в посиленому варіанті. Наразі лише в Києві понад 10 тисяч правоохоронців забезпечують публічний порядок та безпеку по всій країні. З них: 3,5 тисяч нацгвардійців, 5,8 тисяч – поліцейських, 1,4 тисячі працівників ДСНС.

Державна прикордонна служба посилила прикордонний контроль у пунктах пропуску та КПВВ в’їзду-виїзду, а також забезпечила готовність резервів до виконання раптово виникаючих завдань.

Всього на території України на чергуванні перебуває близько 8600 бійців та 2800 одиниць техніки ДСНС, у тому числі майже 700 рятувальників і 110 одиниць техніки на об’єктах проведення святкових заходів. Організовано чергування 9 повітряних суден, з них один літак і два гелікоптери в аеропорті «Київ». У готовності перебуває 28 піротехнічних розрахунків.

Мережа ситуаційних центрів Національної поліції з 21 серпня переведена на посилений режим роботи. Це необхідно для оперативної обробки інформації про обстановку в державі та прийняття управлінських рішень. Територіальні підрозділи Національної поліції у святковий період забезпечують безпеку дорожнього руху, охорону публічного порядку на масових заходах та безпеку їх учасників.

Схожі матеріали