Контраст
Шрифт

Бійці ОЗСП «Азов» відбили умовного противника на морському узбережжі

clock
17.09.2021 14:33

Вчора, 16 вересня, на узбережжі Азовського моря відбулися планові навчання тактичної групи із завданням ведення протидесантної оборони. У відпрацюванні дій під час висадки противника було задіяно піхотні підрозділи, танкістів та артилерію окремого загону спецпризначення «Азов» 12 бригади оперативного призначення ім. Д. Вишневецького (в/ч 3057) Східного ОТО НГУ.

«Згідно з легендою навчань, противник сформував катерні десантні групи, які висунулись на десантну ділянку, здійснили спробу висадитись та закріпитися для того, щоб створити плацдарм для підходу основних сил. Завдання групи полягало у тому, щоб завадити ворожим силам висадитися, потім відбити атаку і скинути противника назад у море», – розповідає начальник штабу тактичної групи з позивним «Сноу».

За його словами, всі заплановані заходи були відпрацьовані, завдання виконане – тактична група нанесла противнику поразку та закріпилася на ділянці.

Такі відпрацювання є нагодою оцінити злагодженість підрозділів та підготовку кожного бійця зокрема, адже існує цілком реальна небезпека висадки ворожого десанту на морському узбережжі.

Пресслужба ОЗСП «Азов»

Схожі матеріали
Діяльність