Контраст
Шрифт

Автосалони почали самостійно реєструвати нові транспортні засоби – Арсен Аваков

clock
06.04.2021 19:59

Сьогодні, 6 квітня, в Україні запрацювала нова ініціатива – автосалони отримали право реєструвати нові транспортні засоби. Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. 

«Відтепер ви без проблем можете зареєструвати придбане нове авто прямо в автосалоні та отримати повний комплект документів і номерні знаки без відвідування сервісного центру МВС. Перше авто вже зареєстровано сьогодні за 10 хвилин! Мрії мають надихати та втілюватися легко!»,-  сказав він. 

Таке рішення ухвалив Кабінет Міністрів України ще 16 лютого 2021 року. Тепер покупець нового автомобіля може відразу після придбання отримати номерні знаки та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу у стінах автосалону.

Брати участь у державній реєстрації авто можуть суб'єкти господарювання незалежно від форми власності, які здійснюють оптову та роздрібну торгівлю транспортними засобами та стоять на обліку в Головному сервісному центрі МВС. Для цього необхідно отримати доступ та стати користувачем Національної автоматизованої інформаційної системи МВС України.  
Отримати додаткову інформацію можливо за номером телефону ГСЦ МВС (044) 347 10 40.

Інструкція для укладення договору для участі у здійсненні державної реєстрації транспортних засобів суб’єктами господарювання. 

Департамент комунікації МВС України 

 

 

 

Схожі матеріали
Діяльність