Контраст
Шрифт

Арсен Аваков провів зустріч з головою Консультативної місії ЄС в Україні

clock
02.07.2021 16:27

Сьогодні, 2 липня, відбулася зустріч міністра внутрішніх справ України з головою Консультативної місії ЄС в Україні Антті Хартікайненом. 

Міністр привітав Антті Хартікайнена із пролонгацією і розширенням мандату Місії КМЄС в Україні, а також подякував за постійне сприяння в реалізації євроінтеграційних прагнень МВС, зокрема за масштабну підтримку в реалізації спільних проєктів. 

У ході зустрічі Арсен Аваков поінформував про пріоритети МВС на найближче майбутнє, зокрема в контексті реалізації проєкту «ПРАВО» та запровадження в усіх територіальних підрозділах поліції автоматизованої електронної системи обліку затриманих осіб (Custody Records).

Також міністр підкреслив необхідність включення усіх компонентів сектору цивільної безпеки до взаємодії з КМЄС, зокрема Національної гвардії та Державної міграційної служби, оскільки мета КМЄС – надання стратегічних консультацій щодо реформування сектору цивільної безпеки та приведення до європейських стандартів. 

«Консультативна місія  ЄС була і залишається нашим стратегічним партнером» – відзначив очільник МВС. 

У свою чергу голова Консультативної місії Європейського союзу в Україні Антті Хартікайнен подякував Арсену Авакову за підтримку євроінтеграційних прагнень.

Схожі матеріали
Діяльність